вівторок, 03 січня 2012 16:09

Губернатор Тернопільщини Хоптян до ДТП відношення не має - МВС

Губернатор Тернопільщини Хоптян до ДТП відношення не має - МВС

Міліція перевірила інформацію про нібито причетність голови Тернопільської облдержадміністрації Валентина Хоптяна до ДТП у Хмельницькій області.

Як повідомив у вівторок на прес-конференції в Києві міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко, 31 грудня 2011 року в Хмельницькій області сталося ДТП за участю автомобілів Toyota Land Cruiser і ВАЗ-2109, а 1 січня в міліцію прийшов чоловік і заявив, що саме він перебував за кермом і зник з місця злочину після ДТП, тобто зробив явку з повинною.

У зв'язку з інформацією про те, що за кермом автомобіля перебував голова Тернопільської облдержадміністрації, міліція перевірила цю інформацію.

"Виїхала слідча група, щоб допитати і оглянути губернатора, у нього взяли свідчення", - повідомив Захарченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат-комуніст Алексєєв зламав ногу у ДТП

Він пояснив, що автомобіль дійсно був якийсь час орендований Тернопільською облдержадміністрацією, але 27 грудня минулого року договір про оренду цього автомобіля було розірвано.

Раніше Хоптян спростував чутки про свою нібито причетності до ДТП. "Ні я, ні моя родина до цієї трагедії не мають жодного відношення. Це стосується і працівників адміністрації, яку я очолюю. Зокрема і водіїв", - повідомив Хоптян на брифінгу.

Нагадаємо, 31 грудня в Хмельницькій області сталася аварія за участю автомобіля, схожого на той, яким користується губернатор Тернопільщини. В результаті ДТП одна людина загинула, ще двоє потрапили до лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шкіль потрапив у ДТП і отримав тілесні ушкодження

Голова тернопільської облорганізації "Батьківщина" Василь Деревляний наполягав, що смертельне ДТП влаштував автомобіль, в якому знаходився Хоптян.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Тернопільщини Хоптян до ДТП відношення не має - МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути