середа, 12 червня 2019 11:27

Вантажівку зніс селевий потік: подробиці аварії із 5-ма загиблими

Вантажівку зніс селевий потік: подробиці аварії із 5-ма загиблими
У Тячівському районі на Закарпатті вантажівку ЗІЛ-131 змило селевим потоком в гірську річку. Загинули 5 людей. Фото - Facebook Романа Келемена

Повідомили подробиці аварії на Закарпатті, в якій загинуло 5-ро людей. ДТП сталася в селі Тарасівка Тячівського району. У результаті сходу селевого потоку у прірву зірвалась вантажівка "ЗІЛ -131".

У вантажівці перебували 2 працівників ДП "Тячівський Лісгосп", які повертались з роботи, і 3 жителів села Тарасівка, повідомили в прес-службі ДСНС області.

"У результаті 5-метрової хвилі селевого потоку тіла 3-х загиблих віднесло водою на 7 кілометрів. Спільними пошуково-рятувальними діями працівників Тячівського держлісгоспу, Нацполіції та ДСНС у Закарпатській області тіла 5 загиблих знайшли", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людей змішало з дровами і багнюкою: показали фото з місця загибелі 5 людей (21+)

Поліцейські виявили на початку села Тарасівка тіла 56-річного, 55-річного та 38-річного місцевих жителів, розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

"На околиці села Тарасівка у лісовому масиві в урочищі "Пригідське" було виявлено перекинутий автомобіль марки "ЗІЛ". За 200 метрів від авто було виявлено тіло 28-річного місцевого жителя, а на відстані близько 2-х кілометрів від місця події - тіло 36-річного чоловіка", - кажуть у поліції.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження. Усі обставини встановлюють.

Аварія сталася 11 червня близько 17:00, саме тоді розпочалася негода. Спочатку повідомлялося, що тіла 4-х загиблих знайшли одразу. 5-го віднесло течією бурхливої річки.

Зараз ви читаєте новину «Вантажівку зніс селевий потік: подробиці аварії із 5-ма загиблими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути