середа, 06 листопада 2019 11:03

Грабіжники побили підприємця з дружиною та викрали 2 млн грн

Грабіжники побили підприємця з дружиною та викрали 2 млн грн
У селі Княжичі Броварського району Київської області невідомі напали на підприємця та його дружину. Побили та викрали понад 2 млн грн. Фото - Волинь-нова

У селі Княжичі Броварського району на Київщині невідомі напали на приватного підприємця.

Чоловіка та його дружину побили і пограбували, повідомили у поліції.

"Троє невстановлених чоловіків проникли у двір приватного підприємця. У момент, коли господар виходив із будинку, грабіжники напали на нього та змусили повернутися до будинку, де побили та зв'язали. У момент нападу потерпілий мав при собі сумку зі значною сумою грошей, яку зловмисники відібрали. Після цього вони почали вимагати вказати їм, де в будинку сейф, і дати код від нього", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зухвалі грабіжники напали на підприємицю

Чоловік відмовився сказати, де сейф. Тоді нападники піднялися на 2-й поверх будинку. Побили та зв'язали дружину господаря.

"Під погрозами жінка вказала на сейф і дала доступ до нього. У результаті зловмисники змогли заволодіти грошима з нього", - сказано в повідомленні.

Із награбованим нападники зникли з місця скоєння злочину. Загалом сума вкраденого перевищує 2 млн грн. Злочинців розшукують. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

У Біляївському районі на Одещині невідомі зі стріляниною відібрали 12 млн грн у підприємців. Вони зупинилися біля кафе. У цей час під'їхав автомобіль Mercedes, із якого вийшли троє невідомих. Кілька разів вистріливши, погрожуючи потерпілим зброєю, примусили віддати їм сумки з грішми.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжники побили підприємця з дружиною та викрали 2 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути