субота, 25 серпня 2018 18:10

Грабіжники вбили матір покійного товариша

Грабіжники вбили матір покійного товариша
У Чорноморську на Одещині двоє місцевих чоловіків 23 та 26 років убили 75-річну жінку. Вимагали сказати, де ховає гроші. ФОто - Новое время

У Чорноморську на Одещині двоє місцевих чоловіків 23 та 26 років убили 75-річну жінку. Вимагали сказати, де ховає гроші. Зловмисників розшукували півтора місяці, повідомив начальник Управління карного розшуку ГУНП в Одеській області Вадим Могила.

"Як з'ясували слідчі, раніше жінка проживала разом із сином, який мав у своєму колі спілкування неблагонадійних друзів. Якось у розмові з ними він обмовився, що його мати ніби продала дещо із свого нерухомого майна і тепер має гроші. Через деякий час син помер і жінка залишилася сама. Але "друзі" не забули про корисну інформацію і почали вивчати життя жінки. 15 липня, коли її не мало бути вдома, вони пішли до її будинку. Коли туди проникли, виявилося, що жінка вдома. Відмовлятися від задуманого чоловіки не хотіли і вирішили залякати стареньку, аби вона розказала де гроші. А коли вона відмовилася говорити, її настільки сильно вдарили, що вона майже одразу померла. Злякавшись, злодії втекли, так і не знайшовши грошей", - розповів Могила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квартирні грабіжники знайшли жертву в інтернеті

Зловмисники затримані. Їм повідомили про підозру у скоєнні злочинів, у яких вони зізналися.

В селі Рівне Мелітопольського району на Запоріжжі грабіжники напали на будинок 62-річного Івана Аносова. Він колишній ректор Мелітопольського державного педагогічного університету. Шестеро невідомих чоловіків у камуфляжному одязі та в масках проникли в будинок вночі. Погрожували зброєю, попередньо - обрізом мисливської рушниці. Застосовуючи фізичну силу, зв'язали скотчем Івана Павловича, його 22-річну дочку і 26-річного зятя.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжники вбили матір покійного товариша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути