середа, 16 грудня 2020 18:10

Грабежі, викрадення людини та розбій: затримали групу бандитів з іноземцями
7

На Київщині поліцейські затримали банду зухвалих злочинців.

На рахунку зловмисників розбійні напади, викрадення людини, вимагання, крадіжки з підприємств та офісів в особливо великих розмірах, підпал автомобіля та створення злочинної організації. Угруповання здійснювало злочини як на території Київської області, так і в столиці. До його складу входили іноземці та кияни, повідомили у відділі комунікації поліції Київської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перестріли на дорозі: під Києвом грабіжники стріляли в підприємця

На Київщині поліцейські затримали банду зухвалих злочинців
Фото: npu.gov.ua
До його складу входили іноземці та кияни
На рахунку зловмисників розбійні напади, викрадення людини, вимагання, крадіжки з підприємств та офісів в особливо великих розмірах, підпал автомобіля
На Київщині поліцейські затримали банду зухвалих злочинців
До його складу входили іноземці та кияни

"У листопаді цього року поліцейські затримали лідера та одного з активних учасників організації, які в селі Софіївська Борщагівка викрали приватного підприємця та вимагали надуманий борг у 2 мільйони доларів. На даний час вони перебувають під вартою. Так, під час 2-го етапу реалізації оперативної інформації працівники поліції затримали ще 5 членів злочинного угруповання - безпосередніх виконавців злочинів", - йдеться в повідомленні.

У помешканнях бандитів правоохоронці провели обшуки і вилучили зброю та набої до неї, рації, номерні знаки, гроші, балаклави, ножі, різноманітне технічне обладнання та документи, що належать підприємствам, де здійснювались крадіжки.

Також поліцейські вилучили автівки, на яких пересувались зловмисники під час вчинення злочинів. Також вони знайшли приміщення, де підозрювані зберігали майно, набуте злочинним шляхом. Все це вилучили в якості речових доказів.

Злочинці перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Усі вони кияни віком від 25 до 50 років, деякі з них вже були судимі за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів.
Ще 4 іноземцям заочно повідомили про підозру і оголосили в розшук. Правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до вчинення інших злочинів на території України.

Під Києвом рекетири викрали 27-річного бізнесмена та вимагали надуманий борг у $2 млн. Банду рекетирів, серед яких четверо громадян Казахстану та двоє жителів Київської області, затримала поліція.

Зараз ви читаєте новину «Грабежі, викрадення людини та розбій: затримали групу бандитів з іноземцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути