субота, 11 жовтня 2014 03:56

ГПУ зайнялась захопленням "Чорноморнафтогазу" в Криму

ГПУ зайнялась захопленням "Чорноморнафтогазу" в Криму
Фото: gasunion.org.ua

Генпрокуратура України розпочала кримінальне провадження щодо незаконного заволодіння майном публічного акціонерного товариства "Державне акціонерне товариство "Чорноморнафтогаз".

Як передає УНІАН, Генпрокуратура також відкрила кримінальне провадження за фактом незаконного видобутку природного газу.

Згідно з інформацією відомства, під час перевірки діяльності "Чорноморнафтогазу" встановлено, що група осіб у березні 2014 року, використовуючи документи, печатки та штампи ПАТ, протиправно заволоділа його майном на загальну суму майже 15 млрд грн та в подальшому передала його до незаконно створеного Кримського республіканського підприємства "Чорноморнафтогаз", чим заподіяла державі великої шкоди.

В свою чергу, службові особи Кримського республіканського підприємства "Чорноморнафтогаз", достовірно знаючи про відсутність у підприємства спеціального дозволу на користування ділянкою надр в період березня – жовтня поточного року, здійснили видобуток природного газу в об'ємі 600 млн куб. м, чим завдали збитків державі на суму 240 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «ГПУ зайнялась захопленням "Чорноморнафтогазу" в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути