четвер, 16 червня 2022 11:52

Спецтема: Війна Росії проти України

"Говорила, що готова вбивати": на Харківщині жінка ненавиділа ЗСУ

"Говорила, що готова вбивати": на Харківщині жінка ненавиділа ЗСУ
Жителька Харківщини, яка в соцмережах розповідала про ненависть до ЗСУ. Фото: скріншот з відео

34-річна жителька Харківської області у соцмережах ображала військових Збройних сил України, які ціною власного життя боронять регіон та Україну загалом.

На її висловлювання правоохоронці натрапили під час моніторингу соцмереж, повідомила пресслужба Державного бюро розслідувань 16 червня.

"Мешканка Харківщини активно розповідала про те, як ненавидить українських захисників. У той час, коли воїни ціною власного життя боронять нашу батьківщину, жінка говорила, що готова вбивати українських військових", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Здавав позиції ЗСУ на Харківщині: СБУ пов'язала агента ФСБ, коли ішов на нове "завдання"

У ДБР стверджують, що провели із жінкою "правороз'яснювальну бесіду". Після чого вона перепросила у захисників України за свої вислови.

"Я хочу перепросити у ЗСУ. Насправді я так не вважаю. Вважаю, що ЗСУ - наші захисники і герої. За можливості, допомагаю (воїнам ЗСУ. - Gazeta.ua), підтримую їх. Проти агресії Росії на Україну. Я патріот своєї країни. Слава Україні", - сказала жінка у відео з вибаченнями.

Своєю чергою ДБР скерує всю зібрану інформацію про жінку у соцмережах до Служби безпеки України.

Радник голови Офіса президента Михайло Подоляк заявляв, що у війні з Росією щодня гине від 100 до 200 українських військових. Це відбувається через брак необхідної зброї.

Міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що Україна втрачає щодня до 100 бійців, а кількість поранених за день може наближатися до 500.

1 червня в інтерв'ю президент Володимир Зеленський заявляв, що щодня на фронті гинуть від 60 до 100 українських військових. Ще близько 500 осіб щодня зазнають поранень.

Зараз ви читаєте новину «"Говорила, що готова вбивати": на Харківщині жінка ненавиділа ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути