понеділок, 19 листопада 2018 18:10

Голова студентського самоврядування вкрав майже 2 млн грн

Голова студентського самоврядування вкрав майже 2 млн грн
У Києві голова Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Українська асоціація студентського самоврядування" привласнив майже 2 млн грн. Фото - Житомир.today

У Києві голова Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Українська асоціація студентського самоврядування" привласнив майже 2 млн грн.

Провернути аферу йому вдалося, оскільки мав право першого підпису на фінансових документах, повідомили у прес-службі столичної прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі вкрали на ремонті доріг майже мільйон гривень

"У 2013-2016 роках він подавав в банк заяви про видачу коштів для відряджень студентів за кордон. На цій підставі він отримав понад 830 тис.грн. Допитані в ході слідства студенти розповіли, що у відрядження не їздили і зазначені заходи взагалі не проводилися. Також зазначений хлопець подавав платіжні доручення в банк, на підставі яких з поточних рахунків організації на його власний картковий рахунок було перераховано понад 1,2 мільйонів гривень", - розповіли в прокуратурі.

Правопорушника за розтрату чужого майна можуть ув'язнити на 12 років.

У Маріуполі Донецької області судять співробітницю Укрпошти, яка привласнила 50 тис. грн. Робила це протягом року під час коригування даних фінансово-господарської діяльності.

Зараз ви читаєте новину «Голова студентського самоврядування вкрав майже 2 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути