вівторок, 29 вересня 2020 16:05

Гінеколог займався сутенерством і торгував наркотиками

Гінеколог займався сутенерством і торгував наркотиками
За свої послуги сутенер брав 200 гривень, натомість повії отримували по 800. Фото: volyn24.com

У Луцьку гінеколог пологового будинків займався сутенерством. Він шукав повіям клієнтів на вулиці Рівненській. Окрім сутенерства, торгував амфетаміном.

Про це повідомляють "Волинські новини".


"Під час суду встановили, що з 29 січня по 15 квітня обвинувачений, який працює лікарем в КП "Луцький клінічний пологовий будинок", займався сутенерством. Зокрема, чоловік підшуковував повіям клієнтів на вулиці Рівненській, поблизу зупинки громадського транспорту "Берізка", а також організовував зустрічі з клієнтами в саунах та готелях. За свої послуги сутенер брав 200 гривень, натомість повії отримували по 800", — йдеться в повідомленні.

Чоловік свою провину визнав. Під час обрання йому міри покарання в суді взяли до уваги те, що чоловік переніс низку операцій та хворіє на важку форму цукрового діабету. Лікарю призначили покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, змінивши його на умовне терміном на 3 роки.

На Хмельниччині затримали 37-річного водія таксі, який займався сутенерством. Він також охороняв дівчат та підшуковував місця для їхніх зустрічей із клієнтами. За це забирав собі майже 40 відсотків прибутку.

Зараз ви читаєте новину «Гінеколог займався сутенерством і торгував наркотиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути