вівторок, 06 лютого 2018 11:26

Загибель волонтера Краснопольського: відомо, хто був за кермом джипа-убивці

Загибель волонтера Краснопольського: відомо, хто був за кермом джипа-убивці
Перед загибеллю волонтера Леоніда Краснопольського із Дніпра збиралися нагородити званням "Гордість батальйону Донбас". Фото - Facebook Леоніда Краснопольського

У поліції шукають свідків аварії в Дніпрі, у якій загинув відомий волонтер-переселенець Леонід Краснопольський.

Відомо, що за кермом позашляховика, який протаранив авто волонтера, був син головного лікаря обласної офтальмологічної лікарні, 25-річний Антон Сердюк. За його словами, він побачив автівку, яка рухалась перпендикулярно і хотів уникнути зіткнення, але було запізно. Про це розповів батько водія, Валерій Сердюк, передає "24 канал".

"Він їхав у своїй смузі - і буквально долі секунди. Каже: "Тато, у мене перед очима перпендикулярно стоїть машина". Він намагався піти ліворуч, але, на жаль, ця траєкторія співпала з траєкторією руху цього чоловіка", - розповів батько водія Валерій Сердюк.

Після ДТП Антон Сердюк сам викликав "швидку" і перший надавав допомогу. А зараз дає усі показання і співпрацює зі слідством.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волонтеру Краснопольському напередодні смерті мали вручити нагороду

"Призначені відповідні експертизи для встановлення, що саме сталось і хто є виним. Якщо є свідки цієї події, які ще не звернулись до поліції, будь ласка, звертайтесь. Другий водій з місця пригоди нікуди не зникав. Зараз він активно співпрацює зі слідством. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення правил дорожнього руху, яке призвело до смерті особи. Триває досудове розслідування", - каже речниця Національної поліції Дніпропетровської області Анна Старчевська.

Поховають Леоніда Краснопольського 7 лютого у Дніпрі.

4 лютого близько 12:50 у Дніпрі загинув волонтер 46-річний Леонід Краснопольський. Його машину "Кіа" на повороті протаранила "Тойота Прадо". Чоловік помер до приїзду медиків.

Зараз ви читаєте новину «Загибель волонтера Краснопольського: відомо, хто був за кермом джипа-убивці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути