понеділок, 14 листопада 2011 20:18

Генсек НАТО розбився на велосипеді під Брюсселем

Генсек НАТО розбився на велосипеді під Брюсселем

Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен у неділю впав з велосипеда і зламав руку. Як передає Reuters з посиланням на офіційного представника НАТО Оану Лунгеску, Расмуссен катався на велосипеді в лісі під Брюсселем і розбився. Він відчуває себе добре, однак протягом декількох днів його не буде на своєму робочому місці, він буде відпочивати.

Як передає РИА "Новости", цього тижня Расмуссен мав відвідати Латвію, Литву й Естонію, проте через інцидент візит відкладений. За словами Лунгеску, канцелярія Расмуссена спробує перенести його візит до країн Балтії на більш пізній термін.

Інформаційне агенство ИТАР-ТАСС в свою чергу повідомляє, що генсек НАТО через перелом руки не зможе взяти участь у вівторок в засіданні Ради Росія-НАТО, присвяченому протиракетній обороні. Замість генерального секретаря в засіданні РРН візьме участь один із заступників.

Раніше повідомлялося, що практична співпраця України і НАТО розширюється. Про це заявив помічник заступника генерального секретаря НАТО з політичних справ і політики безпеки Джеймс Аппатурай, який приїхав в Україну для проведення попередньої оцінки виконання Києвом Річної національної програми співпраці з альянсом. За його словами, прикладом цього може служити внесок України в операції, які проводить НАТО, а також допомога, яку альянс готовий надати у підготовці до Євро-2012 чи у вирішенні питань, пов'язаних з утилізацією надлишків боєприпасів, стрілецької зброї та легкого озброєння.

Зараз ви читаєте новину «Генсек НАТО розбився на велосипеді під Брюсселем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути