Ексклюзиви
пʼятниця, 27 грудня 2013 10:22

Гендиректор ZIK каже, що "свободівець" побив його у туалеті Львівської облради

Гендиректор ZIK каже, що "свободівець" побив його у туалеті Львівської облради
Фото: zik.ua

Генеральний директор львівського медіа-холдингу ZIK Дмитро Добродомов заявив про те, що на нього напав і вдарив по обличчю депутат Львівської облради від ВО "Свобода" Йосиф Ситник.

За словами журналіста, інцидент стався в четвер увечері в туалеті сесійної зали Львівської облради, перед початком зборів ради народного об'єднання "Майдан".

"Депутат Ситник накинувся на мене зі словами "Ах, це ти, давно хотів тобі...", після чого вдарив в обличчя", - розповів Добродомов.

У заяві прес-служби ZIK зазначено, що медіахолдинг засуджує таку поведінку депутата облради і закликає керівництво ВО "Свобода" відреагувати на "ганебний вчинок" свого колеги.

"Викликає занепокоєння той факт, що обласний обранець дозволив собі застосувати фізичне насильство до журналіста і навіть не побоявся зробити це в будівлі обласної ради", - сказано в заяві прес-служби медіа-холдингу ZIK.

У свою чергу, в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода" заявили, що Ситник спростовує інформацію, що він нібито напав і вдарив Добродомова.

За словами депутата, між ним і журналістом сталася словесна перепалка в присутності кількох людей.

"Добродомов до мене підійшов привітатися. Я ж попросив його спочатку вибачитися за матірну лайку в мою адресу, що прозвучала на мітингу 24 листопада на сцені львівського євромайдану. Він попросив мене відійти і поговорити в туалеті. Коли ми опинилися наодинці - він знову почав нецензурно висловлюватися. Я йому сказав: Дмитро - ти не чоловік, з тобою нема про що говорити" і вийшов. Він побіг за мною і продовжував кричати, а я пішов у протилежному напрямку", - цитує слова депутата прес-служба ЛОО ВО "Свобода". У повідомленні зазначено, що ВО "Свобода" обурена "спробами провокацій, які намагається реалізувати генеральний директор телеканалу "ЗІК" Дмитро Добродомов".

"Вважаємо, що застосовувати такі методи самопіару і політичної боротьби - гидко і підло. Це аморально і низько, більш того, непродумано. Звинувачувати у побитті заступника завідувача кафедри НУ "Львівська політехніка", кандидата наук Йосифа Ситника - як мінімум безглуздо. Вимагаємо від Д.Добродомова публічних вибачень і негайного спростування інформації", - сказано в повідомленні прес-служби ЛОО ВО "Свобода".

Зараз ви читаєте новину «Гендиректор ZIK каже, що "свободівець" побив його у туалеті Львівської облради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути