вівторок, 27 серпня 2013 16:23

FEMEN відхрещуються від знайдених в їхньому офісі гранати, пістолета, портретів Кирила і Путіна

У штаб-квартирі FEMEN працівники міліції виявили пістолет, гранату та портрети патріарха Кирила і президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомили УНН одна з активісток Анна Гуцол.

"Зараз ми будемо їхати в міліцію. У нас знайшли в офісі кимось сховані пістолет, гранату і портрети патріарха Кирила і Володимира Путіна, обведені прицілом", - повідомила Анна Гуцол.

Автор: Фото: УНН
 

Нагадаємо, у прес-службі руху поінформували, що у даний момент офіс FEMEN закрито правоохоронцями в очікуванні спецпідрозділу МВС, до міліції нібито надійшло повідомлення про "зберіганні зброї і вибухових речовин" в офісі руху.

"FEMEN заявляє, що ні зброї, ні вибухових речовин, ні наркотиків рух не тримає. Якщо наркотичні або токсичні речовини, заборонені предмети або зброю будуть знайдені в приміщенні штаб-квартири FEMEN, це провокація української влади", — йдеться у повідомленні.

 

Зараз ви читаєте новину «FEMEN відхрещуються від знайдених в їхньому офісі гранати, пістолета, портретів Кирила і Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути