четвер, 18 лютого 2021 17:36

Фельдшер понад 2 км ніс пацієнта на спині

Фельдшер понад 2 км ніс пацієнта на спині
На Рівненщині фельдшер швидкої допомоги Степан Вознюк понад 2 км ніс на спині 47-річного пацієнта. Фото: facebook.com/EMD.Rivne

На Рівненщині фельдшер швидкої допомоги Степан Вознюк понад 2 км ніс на спині 47-річного пацієнта із села Воронів. У нього почалися судоми на тлі ДЦП. Машина не могла під'їхати ближче через сильні замети.

Сталося це у середу, 17 лютого, повідомили у Рівненському обласному центрі екстреної медичної допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 14-річну дівчину везли в лікарню на конях

"На виклик виїхала фельдшерська бригада Тучинського пункту. Однак через снігові замети "швидка" не могла проїхати до будинку хворого. Фельдшер швидкої допомоги Степан Вознюк взяв із собою ліки та пішов до пацієнта пішки. Після огляду медик вирішив, що чоловіка треба везти до лікарні. Через те, що "швидка" була далеко, Степан Вознюк взяв пацієнта на спину та рушив понад 2 кілометри до автомобіля", - сказано в повідомленні.

Він доніс його до машини, а далі хворого завезли у лікарню. Чоловік перебуває у Гощанській центральній районній лікарні.

У Львівській області рятувальники 1,5 км несли на ношах 57-річну жінку із села Чижичі Стрийського району. "Швидка", яка їхала за викликом, не змогла доїхати через сніг. У жінки цукровий діабет, їй раптово стало гірше.

Зараз ви читаєте новину «Фельдшер понад 2 км ніс пацієнта на спині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути