вівторок, 11 лютого 2020 12:13

Електричка знесла чоловіка і поїхала далі

Електричка знесла чоловіка і поїхала далі
Між станціями Цебрів-Озерна Зборівського району на Тернопільщині між коліями знайшли тіло невідомого чоловіка. Фото - tp.npu.gov.ua

Між станціями Цебрів-Озерна Зборівського району на Тернопільщині між коліями знайшли тіло невідомого чоловіка 10 лютого.

Його помітив о 21:29 машиніст електрички, яка проїжджала цим шляхом. Він повідомив диспетчера, а вже той викликав поліцію та "швидку", повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

"Потерпілий перебував на рейках. При попередньому огляді тіла експерт зазначив, що травми характерні від удару поїздом. Ймовірно, чоловік йшов у попутному напрямку із залізничним транспортом і не встиг вчасно відійти. У результаті удару він загинув на місці події. Слідчо-оперативна група встановила, який потяг збив чоловіка. Залізничний транспорт перебував уже у Львові. На електровозі та на першому вагоні виявили сліди крові", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчину, що слухала музику в навушниках, збив потяг

Поліцейські встановлюють особу загиблого. На вигляд йому 40-50 років, середньої тілобудови і зростом приблизно 170 см. Волосся коротке, сиве.

Був одягнутий у светр бірюзового кольору, сіру кофту з капюшоном, трикотажний светр синього кольору з чорними та червоними смугами, сині джинси та вишневі кросівки.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Встановлюються обставини нещастого випадку.

У Харкові на залізничній станції Липовий Гай електричка збила на смерть 51-річного жителя міста Дергачі.

Зараз ви читаєте новину «Електричка знесла чоловіка і поїхала далі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути