Ексклюзиви
субота, 14 березня 2020 22:06

Екс-чемпіонка збила насмерть вагітну жінку

Екс-чемпіонка збила насмерть вагітну жінку
Спортсменка не мала водійських прав. Фото "Преступности Нет"

У п'ятницю ввечері, 13 березня, в Миколаєві 25-річна екс-чемпіонка України зі стрибків у висоту Ольга Ладига на смерть збила на дорозі вагітну жінку.

Трагедія сталася у мікрорайоні Намив. Там спортсменка і фотомодель на авто марки Mitsubishi Pajero збила дівчину-пішохода, яка переходила проїжджу частину по "зебрі". Постраждала від важких травм померла на місці. Про це повідомляє "Апостроф".

Далі авто Mitsubishi врізалося в машину попереду - в Geely. Ольга після аварії відразу вискочила з машини, щоб подивитися на стан пішохода. За словами очевидців, спортсменка перебувала ледь не в шоковому стані.

Відзначають, що місцеві жителі не раз скаржилися на проблемний перехід в цьому місці. На даній ділянці дороги через встановлене там огородження людям доводиться виходити на проїжджу частину.

На місце виїхали правоохоронці і медики. Поліція з'ясувала, що загиблій було 32 роки. Вирішується питання про затримання 25-річної винуватиці ДТП.

За інформацією видання "Новости-N", у спортсменки Ольги Ладиги не було водійського посвідчення на момент скоєння ДТП - вона його ніколи не отримувала. Коли поліцейські попросили дівчину показати документ, що дає право на керування транспортним засобом, вона заявила, що посвідчення при собі у неї немає. Пізніше Ольга зізналася, що його немає взагалі, оскільки вона його ніколи не отримувала. Автомобіль належить її другу.

Жінку, яка загинула внаслідок аварії, звали Олена, про це розповіли люди з її кола спілкування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишньому захиснику "Динамо" зламали два ребра

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 КК, внаслідок чого спортсменці загрожує позбавлення волі на термін від 3 до 8 років.

Зараз ви читаєте новину «Екс-чемпіонка збила насмерть вагітну жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути