субота, 29 грудня 2018 18:03

Дзідзьо розповів подробиці нападу на себе

Дзідзьо розповів подробиці нападу на себе
Після нападу Дзідзьо змушений лягти в лікарню. Фото: Instagram

Український співак і актор Михайло Хома, відомий під псевдонімом Дзідзьо, розповів про напад на себе.

"Я хочу звернутися до всіх і розповісти ситуацію, яка вчора відбулася зі мною. Перед ефіром на радіо на мене напала зграя бандитів, це було близько 8 людина не слов'янської зовнішності на чолі з Михайлом Мішковим який на мою думку, є у злочинній змові з Олегом Турком", - написав Хома на своїй сторінці в Instagram.

Співак зазначив, що через отримані травми змушений лягти в лікарню.

"Вчора я перебував в стані шоку і не розумів серйозності того, що відбувається. Лікар діагностував у мене розрив барабанної перетинки лівого вуха. І сьогодні вранці я відчуваю себе гірше. Тому лікар наполіг на госпіталізації. Я перебуваю в лікарні і змушений буду провести тут всі новорічні свята", - підсумував співак.

Дзідзьо також сказав, що змушений скасувати всі концерти мінімум на місяць. Адже після отриманої травми виступи можуть згубно вплинути на його слух.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Четверо патрульних поліцейських пограбували і побили перехожого

"Я звертаюся до всіх наших концертниї партнерів, замовників, і прошу пробачити мене і мою команду, але ми змушені скасувати всі заплановані концерти мінімум на місяць, в тому числі скасовуємо корпоративні виступи в Новорічну ніч. Для мене як для музиканта в першу чергу важливий мій слух, який я можу втратити", - розповів Хома.

Українського поп-співака Михайла Хому, лідер гурту DZIDZIO побили у центрі Києва. Напад стався перед ефіром, який був запланований у DZIDZIO в офісі радіостанції "Хіт ФМ", на вулиці Хвойки, 15/15.

Зараз ви читаєте новину «Дзідзьо розповів подробиці нападу на себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути