середа, 08 серпня 2012 15:36

Двоє друзів втопилися в річці на "Фольксвагені"

Сьогодні в селі Городище Березнівського району Рівненщини ховають місцевих 34-річного Сергія та його 43-річного товариша Валерія.

Чоловіки загинули під час поїздки на автомобілі вздовж берега річки Случ 7 серпня. Іномарка з'їхала з ґрунтової дороги на високий обрив, а звідти - просто у воду.

Близько 14-ої години перевернутий автомобіль у річці помітила жителька сусіднього села Вітковичі. Жінка випасала худобу неподалік Случа і помітила, що з води стирчать колеса. Вона одразу зателефонувала в міліцію.

Червоний "Фольксваген-Пассат" довелося витягати рятувальникам за допомогою спецкрану. Операція тривала близько чотирьох годин. Коли машину оглянули, знайшли всередині два трупи. Селяни упізнали в них жителів Городища.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті "Mercedes" заїхав у крижану річку. Водій загинув

За кермом автівки сидів Сергій. Чому він та його товариш так і не змогли вибратися на поверхню та врятуватися, ще з'ясовують правоохоронці.

"Нам поки невідомо, чому водій допустив з'їзд у річку – у справі ведеться слідство. Автомобіль упав з обриву, перекинувся на бік і в результаті салон затопило водою, - розповідає Тамара Лисенко, керівник прес-служби обласного управління міліції. – Згідно з висновками медичної експертизи, причиною загибелі чоловіків стало утоплення. Автомобіль дістали з водойми і помістили на територію Березнівського райвідділу міліції".

У селі кажуть, що обоє чоловіків були безробітними.

"Сергій був одружений, тепер його вдові доведеться самій виховувати трьох дітей. Валерій також має дружину, але разом вони уже не проживають. Чоловіки приятелювали. Роботи в селі не знайшли, тому час від часу виїжджали на заробітки – з того й жили, - розповідають у сільській раді Городища. – Наскільки глибоко в тому місці річки, де вони звалилися на машині у воду, ми не знаємо. У Случі швидка течія, а обрив був 3-4 метри".

Зараз ви читаєте новину «Двоє друзів втопилися в річці на "Фольксвагені"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути