четвер, 19 січня 2012 11:38

Двоє білорусів постраждали у ДТП на Рівненщині

У середу, 18 січня, о 21 годині на автодорозі поблизу села Яринівка Березнівського району на Рівненщині автомобіль "ВАЗ-2106" на швидкості злетів у кювет. Водія та пасажира госпіталізували в райлікарню.

"У ДТП постраждало двоє громадян Республіки Білорусь. Пригода сталася на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів. За кермом автомобіля був 29-річний водій. Рухаючись зі сторони Рівного в напрямку райцентру Сарни він не впорався з керуванням та допустив з'їзд транспортного засобу в кювет", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

ФОТОРЕПОРТАЖ: На Рівненщині через п'яного водія загинули матір і 3-річна донька

Постраждалих "швидка" доставила в Сарненську центральну райлікарню. У водія діагностували закритий перелом правого колінного суглобу зі зміщенням. У 23-річного пасажира – забій лівого ліктьового суглобу. Його після надання медичної допомоги відпустили додому.

Нагадаємо, що в листопаді минулого року на Рівненщині трапилася також ДТП за участю громадянина сусідньої держави. Так, 21-річний мешканець Брестської області Білорусі у Рівному збив 12-річного хлопчика, який переходив дорогу в недозволеному місці й втік з місця пригоди.

Зараз ви читаєте новину «Двоє білорусів постраждали у ДТП на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути