субота, 16 березня 2013 05:02

Двоє родичів організували наркопритон на Тернопільщині

Двоє родичів організували наркопритон на Тернопільщині
Вилучені "аксесуари". Фото, надане прес-службою Тернопільської обласної міліції

15 згортків із марихуаною, а також саморобні та куплені пристрої для її куріння вилучили міліціонери у двох швагрів із Тернополя. Чоловіки настільки відлагодили свій бізнес, що із клієнтами домовлялися по мобільному телефону і доставляли товар на дім протягом доби.

Продавали дурман у Тернополі та Тернопільському районі. А забирали розфасовані пакунки з приватного помешкання, що у селі Гаях Шевченківських. Це житло винаймав один з торговців

Як розповів Gazeta.ua керівник прес-служби обласної міліції Петро Колісник, чоловіки і самі зловживали дурманом, і іншим за гроші його постачали.

"Де вони брали зілля, зловмисники не зізналися. Але зазвичай коноплю вирощують на смітниках, у лісі, на відстійниках цукрових заводів. Десь у відлюдних місцях, - пояснив міліціонер. – Чоловіки добре "організували" продаж – з клієнтами тримали мобільний зв'язок. Один паперовий згорток вагою декілька грамів вартував від ста до ста двадцяти гривень".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Святошинські робінгуди" виявили у Києві аптеки, які продають наркотики

За словами правоохоронців, один із чоловіків уже був раніше судимий за наркотики. Інший досі проблем із законом не мав. Працював експедитором на фірмі, разом із дружиною виховував трьох дітей.

"Лише за минулий рік ми вилучили понад 200 кг наркотичних речовин у жителів області і встановили понад 700 фактів їх незаконного обігу. Але довести чиюсь причетність до продажу наркотиків дуже важко", - зазначив Колісник.

"Цього разу довелося майже два місяці документувати та контролювати злочинну діяльність наркоторговців. І міліціонерам вдалося зібрали докази не лише щодо торгівлі марихуаною, а й відносно ще одного серйозного кримінального обвинувачення – організації наркопритону. Кримінальне провадження розпочато за статтями 307 та 309 Кримінального кодексу", - додав представник міліції.

Зараз ви читаєте новину «Двоє родичів організували наркопритон на Тернопільщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути