вівторок, 26 червня 2012 08:51

Двоє поліцейських влаштували бійню в аеропорту Мехіко

Двоє поліцейських влаштували бійню в аеропорту Мехіко
Поліцейські, які почали стріляти, були пов'язані з наркомафією. Фото: obozrevatel.com

Двоє поліцейських відкрили вогонь по своїм товаришам по службі в кафе міжнародного аеропорту столиці Мексики, убивши трьох осіб, повідомляє Associated Press у понеділок, 25 червня.

Представники місцевих правоохоронних органів повідомили, що поліцейські, які відкрили стрілянину, імовірно, були пов'язані з наркомафією. Їхні жертви прибули до аеропорту для того, щоб затримати двох підозрюваних у причетності до наркоторгівлі. Від отриманих поранень двоє поліцейських померли на місці події, третій пізніше помер в лікарні.

Вбивцям вдалося сховатися. Перегляд записів з камер відеоспостереження дозволив встановити особи поліцейських, які відкрили вогонь по товаришах по службі, однак затримати їх поки не вдалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 43 людини загинуло від автокатастрофи в Мексиці

Ресторанний дворик, де сталося вбивство, розташований в самому новому терміналі аеропорту Мехіко, на значній відстані від пункту огляду пасажирів та персоналу. Поруч з місцем злочину розташована парковка, що дозволила нападникам швидко сховатися.

Адміністрація міжнародного аеропорту Мехіко оголосила, що подія ніяк не позначилося на роботі терміналу та графіку польотів. Однак протягом кількох годин доступ в ресторанний дворик був закритий.

 

Зараз ви читаєте новину «Двоє поліцейських влаштували бійню в аеропорту Мехіко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути