Ексклюзиви
понеділок, 04 грудня 2017 15:21

Два тижні шукають хлопця, який "ніби крізь землю провалився"

Два тижні шукають хлопця, який "ніби крізь землю провалився"
Хлопець вийшов з нічного клубу і зник безвісти. Фото: ТСН

У місті Золотоноші, що на Черкащині під час святкування Дня студента зник студент ветеринарного коледжу Сергій Іванець. Повідомляє про подію ТСН.

17-річний Сергій Іванець вийшов з нічного клубу без верхнього одягу, очевидно мав намір повернутись, і зник. Подія відбулась 17 листопада, досі жодної інформації про хлопця немає.

"17-річний Сергій від початку навчання жив у гуртожитку, але кілька місяців тому почав знімати кімнату у літньої жінки. Господарка квартири розповіла, що хлопець пішов гуляти близько 17-ї години вечора, але на ранок так і не повернувся",- йдеться в повідомленні.

Правоохоронці з`ясували, що того вечора Сергій відзначав День Студента у компанії друзів в нічному клубі в центрі Золотоноші. Близько о пів на четверту ранку хлопець вийшов із закладу і не повернувся.

"Він нібито не дуже чемно поводився, тому охоронці попросили його вийти. Проте хлопець пішов без верхнього одягу, куртку залишив у барі, тож, ймовірно, планував повернутися", - розповідають друзі зниклого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві зник 14-річний хлопець

Поліція допитала охоронців закладу, друзів Сергія, працівників коледжу в якому він навчався. Однак де наразі знаходиться хлопець з`ясувати так і не вдалось.

Прикмети хлопця: зріст 175 см, худорлявої тілобудови, волосся коротке світло-русе, очі голубі. Був одягнений в олімпійку темного кольору з капюшоном блакитного кольору, сірі джинсові штани, темно-сині кросівки, без верхнього одягу.

Небайдужих просять повідомляти будь-яку інформацію про Сергія на гарячу лінію "102" або за номерами 098-65-60-256, 067-112-33-37.

На Кіровоградщині розшукують зниклого 13-річного хлопця з села Богданівка Знам'янського району. Він вийшов з дому до школи, але на уроках так і не з'явився.

Зараз ви читаєте новину «Два тижні шукають хлопця, який "ніби крізь землю провалився"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути