Ексклюзиви
четвер, 17 січня 2019 11:40

Душив, бив по голові, запхнув у рота іграшку: працівника ліцею звинувачують у нападі на 6-класника

Душив, бив по голові, запхнув у рота іграшку: працівника ліцею звинувачують у нападі на 6-класника
Працівника ліцею звинувачують в нападі на шестикласника Фото: fakty.ua

На Волині матір 6-класника звинувачує співробітника ліцею в побитті сина.

Хлопчик поскаржився, що черговий гуртожитку, де він живе, душив його, бив кулаками по голові та засовував до рота іграшку, розповідають "Факти".

Так черговий намагався "втихомирити дитячі пустощі". "Побив мене, душив, взяв іграшку і запихав мені в рот, щоб не дихав, і бив кулаками в голову. Дряпав мене по обличчю і запихав пальці в очі", - згадує 11-річний Сашко. У травматології, куди відвезли хлопчика, виключили внутрішньомозкові ушкодження, але залишили Сашка під наглядом медиків.

Черговий гуртожитку - колишній учитель ліцею, який вийшов на пенсію, стверджує, що лише забрав у дитини іграшку. Каже, що, може, "там по обличчю іграшкою постукав" і що шкодує. Після інциденту Ярослав Грабовець вирішив написати заяву про звільнення.

"Неприємно, адже ми заклад, який працює нормально, нормальні діти йдуть до нас. Хоча є перехідний період. Хоча, можливо, діти його спровокували, але ми не приховуємо", - розповідає директор ліцею Євген Возняк. Керівництво навчального закладу не дозволило журналістам поспілкуватися з дітьми, які були свідками інциденту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Однокласники побили школяра до струсу мозку

"За даним фактом слідчі почали кримінальне провадження. Йдеться про умисне легке тілесне ушкодження", - повідомив прес-секретар Національної поліції Волині Віктор Гомоль.

У школі у Тернопільській області сталася масова бійка між учнями, педагогами та батьками. Шкільний психолог Оксана Ковалисько проводила бесіди з учнями, які побилися на перерві, коли до класу зайшов учитель історії. Педагог почав виштовхувати 11-класників до коридору, пише "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «Душив, бив по голові, запхнув у рота іграшку: працівника ліцею звинувачують у нападі на 6-класника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути