Ексклюзиви
середа, 19 червня 2019 23:43

Душив, а потім роздягнув: нові подробиці страшної смерті 11-річної Дарини Лук'яненко

Душив, а потім роздягнув: нові подробиці страшної смерті 11-річної Дарини Лук'яненко
Дарину Лук'яненко знайшли мертвою у вигрібній ямі на території приватного будинку в Іванівці на Одещині. Фото - Обозреватель

Поліцейські затримали 22-річного Миколу Тарасова із селища Іванівка Одеської області. Його підозрюють у вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко.

Він ніде не працює і не вчиться, повідомив перший заступник голови Нацполіціі В'ячеслав Аброськін.

"Чоловік не вчиться і не працює. Всі дні проводить за комп'ютером. Іноді допомагає батькам, які працюють на ринку в Іванівці", – розповів Аброськін, передає "Обозреватель".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злочин приховували: повідомили шокуючу деталь про вбивство Дарини Лук'яненко

Під час допиту підозрюваний розповів, що душив дівчинку в коридорі, потім роздягнув, але нiбито нічого не зробив. Тоді кинув тіло в яму, а речі облив бензином і спалив. Тіло дівчинки щойно витягли з вигрібної ями. Дитина повністю роздягнена.

"Встановити злочинця вдалося тільки після збору всієї необхідної інформації, що дозволила посекундно відновити рух дівчинки від ринку у напрямку до школи. За ці дні була зроблена колосальна робота, по крупицях збирали інформацію", – розповів Аброськін.

Дарину Лук'яненко знайшли ввечері 19 червня на території приватного будинку. Саме біля цього двору у неї вимкнувся телефон, у цьому ж районі губили слід собаки. Дівчинку шукали тиждень. Вона зникла дорогою до школи, де мала із колективом репетирувати танцювальний номер. Чи була зґвалтована та від чого померла – встановить експертиза.

Зараз ви читаєте новину «Душив, а потім роздягнув: нові подробиці страшної смерті 11-річної Дарини Лук'яненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути