пʼятниця, 17 серпня 2018 10:41

ДТП зі стріляниною у Києві: деталі та відео

ДТП зі стріляниною у Києві: деталі та відео
Під час конфлікту на вул. Данила Щербаківського, 8 у Києві мотоцикліст близько десяти разів вистрелив у водія тролейбуса. Фото - скріншот

Стали відомі подробиці конфлікту на вул. Данила Щербаківського, 8 у Києві. Там мотоцикліст близько десяти разів вистрелив у водія тролейбуса.

Причиною стрілянини стало порушення правил дорожнього руху одним із учасників конфлікту. Хто саме порушив, встановить слідство, повідомила начальник відділу комунікації столичної поліції Оксана Блищик, пише gorodkiev.com.ua.

"Спочатку між двома чоловіками зав'язалася бійка, під час якої мотоцикліст кілька разів вистрілив з травматичної зброї у водія тролейбуса. Потерпілий отримав серйозні поранення і був госпіталізований до Київської обласної клінічної лікарні", - розповіла Блищик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Остання поїздка: у нічній ДТП загинула пасажирка таксі

Життю потерпілого загрози немає, кажуть лікарі.

"Стан потерпілого - стабільний. Загрози життю - немає", - прокоментували медики у лікарні, куди привезли водія.

Байкер з місця події не тікав. Його затримала поліція. Він 30-річний житель Київської області. Відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганства. Мотоцикліста можуть ув'язнити на 7 років.

Подія трапилася 16 серпня. Зі слів очевидців, після незначного конфлікту на дорозі між водієм маршрутного автобусу №47 та мотоциклістом виник конфлікт. Спочатку була словесна перепалка, потім бійка, а потім мотоцикліст дістав зброю та почав стріляти.

Зараз ви читаєте новину «ДТП зі стріляниною у Києві: деталі та відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути