середа, 15 листопада 2017 12:15

ДТП за участю працівника МВС: повідомили про стан потерпілого водія

ДТП за участю працівника МВС: повідомили про стан потерпілого водія
Працівник сервісного центру МВС вилетів на авто на зустрічну смугу та вбив людину. Ще один чоловік отримав численні травми. Фото - Владислав Криклій

Працівник сервісного центру МВС Володимир Найда, затриманий за смертельну ДТП, провів ніч у СІЗО.

Запобіжний захід водію мають обрати вже сьогодні, 15 листопада. Співпрацювати зі слідством водій не хоче, заявляють у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронець скоїв смертельну ДТП на чужому авто

Проте його батько навідався до лікарні №17, де перебуває водій Mitsubishi. Його з реанімації уже перевели до звичайної палати. Має переломи коліна, стегон, таза, руки та ребер.
Його сини запевняють, що на мирову з винуватцем аварії не підуть. Кажуть, самі оплачуватимуть всі операції. Про це йшлося в ТСН.

Попереду в потерпілого тривала реабілітація. Лікарі кажуть, на відновлення знадобиться принаймні півроку і сподіваються, що чоловік ходитиме.

Найда-старший із лікарні намагався втекти непоміченим. Каже, хотів владнати ситуацію та допомогти фінансово, проте родичі потерпілого не йдуть на контакт. Також запевняє, що син провину визнає.

13 листопада на вулиці Стеценка у Подільському районі столиці зіткнулися три автомобілі. За попередніми даними, водій автомобіля Mazda не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з Mitsubishi та Nissan. Пасажир Mitsubishi загинув на місці, а водій із тілесними ушкодженнями був госпіталізований.

Зараз ви читаєте новину «ДТП за участю працівника МВС: повідомили про стан потерпілого водія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути