середа, 27 листопада 2019 18:33

ДТП за участю Кулеби: зробили важливу заяву про роботу світлофора

ДТП за участю  Кулеби: зробили важливу заяву про роботу світлофора
На перехресті, де у ДТП розбився уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба, вже змінили роботу світлофора. Фото - скріншот

На перехресті між Чабанами і Гатним під Києвом, де у ДТП розбився уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба, вже змінили роботу світлофора.

Також встановили додаткові попереджувальні дорожні знаки і навіть змінили дорожню розмітку, про це повідомив Юрій Коваль із підрядної організації, яка обслуговує даний світлофор.

"Ми вже відрегулювали роботу світлофора. Встановили близько 10 попереджувальних знаків, щоб водіям було зрозуміло, по яких смугах йде рух автомобілів. Раніше вони рухалися по крайній лівій смузі прямо і наліво, а зараз - тільки наліво. Це створювало небезпеку для тих, хто виїжджав зі вторинних доріг - Гатне і Чабани ", - розповів Коваль, передає "Сегодня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аварія за участю Кулеби: у поліції розповіли про розслідування

Додав, що світлофор в Чабанах вже працює в більш безпечному режимі з учорашнього дня. До резонансної ДТП він теж працював нормально, але в іншому режимі.

"Він пропускав більше транспорту в напрямку траси Одеса - Київ і це було в пріоритеті, а виїзди з вторинних напрямків не були в пріоритеті. Тепер роботу світлофора переключено на вторинні напрямки і розвороти, а направлення на Київ і Одесу трохи "притиснули". Заторів через це не буде, але вже так швидко, як раніше, там не проїдеш", - пояснює Юрій Коваль.

Втім, в "Укравтодорі" впевнені, що на такій жвавій автомагістралі міжнародного значення налагодженням роботи світлофора проблему не вирішити. Це можливо лише за умови будівництва на перехресті в Чабанах зручної і безпечної транспортної розв'язки. Підготовка документації та проведення тендерів забере як мінімум півроку. Сама транспортна розв'язка будуватиметься за кошти міжнародних фінансових організацій.

24 листопада близько 13:30 у селі Чабани під Києвом розбився уповноважений президента з прав дитини 47-річний Микола Кулеба із синами 19-річним Тимофієм та Єлисеєм, 10 років. Їхав власною Toyota Camry. На перехресті зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen. Кулеба з дітьми та водій буса перебувають у лікарнях. У найважчому стані – Тимофій.

Зараз ви читаєте новину «ДТП за участю Кулеби: зробили важливу заяву про роботу світлофора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути