вівторок, 26 листопада 2019 15:03

ДТП за участю Кулеби: до іншого водія не пускає охорона

ДТП за участю Кулеби: до іншого водія не пускає охорона
21-річний водій Volkswagen, який під Києвом потрапив у ДТП разом із дитячим омбудсменом Миколою Кулебою. Фото - novosti-n.org

До 21-річного водія мікроавтобуса Volkswagen, який під Києвом потрапив у ДТП разом із уповноваженим президента з прав дитини Миколою Кулебою, не пускає охорона.

А лікарі відмовляються говорити про його стан та повідомляти будь-яку інформацію. Про це у Facebook повідомив журналіст Тім Златкін, який прийшов навідати водія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилося фото учасника жахливої ДТП із Кулебою

"Лікар відмовився розмовляти. Інший із приймального відділення покликав охорону. Троє охоронців із шевронами "козацтво" відмовилися назватися. Потім взагалі на мене напали і виволокли з лікарні. Примчала державна охорона. Але поводилися спокійно. Просто розвели сторони конфлікту. І вирішили всі разом чекати наряд поліції, який я викликав по 102. Приїхала поліція. Капітан навіть не став мене слухати що трапилося, а поліз обніматися з козачками. Мою скаргу на його дії служба 102 відмовилася фіксувати, як і оператор гарячої лінії МВС", - розповів Златкін.

Вважає, що до потерпілого невинного учасника ДТП лікарі і поліція просто бояться пускати пресу.

21-річний водій мікроавтобуса після аварії залишався на місці ДТП. Має закриту черепно-мозкову травму, забійну рану лоба, струс головного мозку та травми черевної порожнини. Його життю загрози немає. Проте розповідати будь-що про себе він заборонив, за словами лікарів.

Зараз ви читаєте новину «ДТП за участю Кулеби: до іншого водія не пускає охорона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути