понеділок, 05 лютого 2018 13:45

ДТП у Харкові: відомо, хто судитиме Зайцеву та Дронова

ДТП у Харкові: відомо, хто судитиме Зайцеву та Дронова
Обвинувальний акт відносно Олени Зайцевої та Геннадія Дронова направили до Київського райсуду. Фото — Радіо Свобода

Обвинувальний акт відносно харків'ян Олени Зайцевої та Геннадія Дронова направили до Київського райсуду. Їх звинувачують у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що призвело до масштабної аварії. Тоді загинули 6 та постраждали 5 людей. Максимальна санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Розглядатиме справу суддя Віктор Попрас, пише "Народна правда". У декларації про доходи за 2016 рік він вказав, що володіє 50% квартири у Харкові площею 68,5 м², також є власником ще однієї квартири у Харкові площею 31,5 м², житлового будинку площею 72,8 м² у Тишках на Черкащині та земельної ділянки 1 645 м². Проживає у квартирі, яку задекларувала дружина.

Також Попрас має 2 автомобілі – ВАЗ-21063 та Honda CR-V. Дружина володіє автомобілем Toyota RAV4.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Зайцева визнала провину

Крім того, суддя задекларував 292 тис. грн заробітної плати, його дружина у тому ж році отримала 302 тис. грн. На рахунку в Ощадбанку Попрас має 7,5 тис. грн, готівкою подружжя зберігає $17 тис.

18 жовтня 2017 року в Харкові сталася смертельна аварія за участю автомобіля Lexus, який їхав на червоне світло і від зіткнення з Volkswagen Touareg вилетів на тротуар та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеня тяжкості. За тиждень у лікарні померла ще одна потерпіла. Обох водіїв, які є учасниками аварії, на час слідства взяли під варту без права на заставу.

Зараз ви читаєте новину «ДТП у Харкові: відомо, хто судитиме Зайцеву та Дронова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути