середа, 25 жовтня 2017 18:14

ДТП у Харкові: повідомили про стан сестер, які опинилися під колесами Lexus

ДТП у Харкові: повідомили про стан сестер, які опинилися під колесами  Lexus
Сестри - Діана Берченко та Оксана Євтеєва досі в лікарні після аварії. Чоловік Оксани Олександр загинув . Фото - facebook.com/svitlana.otroshchenko

Сестри Діана Берченко та Оксана Євтеєва досі знаходиться в лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Старша із сестер, Оксана, яка втратила у аварії чоловіка, прийшла до тями. А Діана досі без свідомості в стабільно важкому стані. Про це розповів наречений Діани - Юрій Фоменко, передає KHARKIV Today.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захист Зайцевої не оскаржуватиме її запобіжний захід

"Ксюшу відключили від усіх приладів, від всіх трубок. Обом вже дозволяють додаткове харчування, компот, бульйони, овочевий суп. Діану ще через трубочку годують, а Ксюші вже навіть кефір дозволяють пити" , - розповів Юрій Фоменко.

За його словами, Діану в понеділок, 23 жовтня, відключили від апарату штучної вентиляції легенів.

"Серце, легені, - все працює саме вже. Нервова система ніби почала реагувати, тому що на зовнішні подразники є якась реакція, руки-ноги ворушаться. Повіки тремтять. Мільйон лікарів було, різні комісії приїжджають і з Києва, і з Харківської адміністрації. Діані тільки час потрібно, нічого не допоможе, потрібно чекати", - додав чоловік.

За словами Юрія, ніхто з родичів Олени Зайцевої до нього з пропозицією допомогти не звертався. Кошти надходять з усієї України та навіть з-за кордону.

Перед смертельною ДТП 20-річна Олена Зайцева відпочивала в елітному ресторані "Чилі" на проспекті Незалежності. Разом з нею було ще троє друзів. Слідчі вивчають записи із камер спостереження ресторану.

Зараз ви читаєте новину «ДТП у Харкові: повідомили про стан сестер, які опинилися під колесами Lexus». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути