вівторок, 06 березня 2018 18:01

ДТП у Харкові: пасажирка Зайцевої повідомила нові подробиці

ДТП у Харкові: пасажирка Зайцевої повідомила нові подробиці
6 березня в Київському райсуді продовжилося слухання у справі про масштабну ДТП на Сумській у Харкові. Обвинувачені Олена Зайцева та Геннадій Дронов під час засідань в одній "клітці". Фото - objectiv.tv

Сьогодні, 6 березня, в Київському райсуді продовжилося слухання у справі про масштабну ДТП на Сумській у Харкові.

Суд заслухав потерпілих у справі. Серед них — пасажирку автомобіля Lexus, яким кермувала Олена Зайцева — Марину Ковальову.

"У момент ДТП Зайцева їхала зі швидкістю 75 кілометрів на годину на миготливий зелений. Зліва стояв автомобіль Геннадія Дронова на перехресті вулиці Сумської та провулка Мечникова. Стояв приблизно на рівні виходу метро. Нам горів миготливий зелений. І потім почав рухатися автомобіль Дронова. Олена сигналила, Volkswagen Touareg не реагував. Авто Дронова в'їхало в передні двері. Машина перекинулася і вилетіла на тротуар. Далі я нічого не пам'ятаю. Потім нас дістали з машини і відправили на проходження аналізу. До нас підійшов Дронов на Маяковського, куди нас відправила поліція, і сказав: "Дайте я хоч подивлюся на вас", - розповіла вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У трьох відірвалися серця: Дронову та Зайцевій зачитали обвинувальний акт

На уточнююче запитання прокурора Ковальова відповіла, що Зайцева їхала зі швидкістю 75 км/год. Також повідомила, що мати Зайцевої Тетяна Іванова надавала їй допомогу в лікуванні. З боку Дронова допомоги не було.

18 жовтня 2017 року в Харкові сталася смертельна аварія за участю автомобіля Lexus, що їхав на червоне світло і від зіткнення з Volkswagen Touareg вилетів на тротуар та перекинувся. Позашляховиками кермували студентка Олена Зайцева та підприємець Геннадій Дронов. Обом загрожує до 10 років в'язниці. Київський районний суд Харкова досі не визначив швидкість автомобілів учасників ДТП.

Зараз ви читаєте новину «ДТП у Харкові: пасажирка Зайцевої повідомила нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути