Ексклюзиви
пʼятниця, 30 жовтня 2020 20:50

ДТП на майдані Незалежності: що кажуть у прокуратурі

ДТП на майдані Незалежності: що кажуть у прокуратурі
На Майдані Незалежності в Києві водій авто Land Rover 66-річний Юрій Назаренко збив на смерть 2 людей. Ще четверо - отримали травми. Фото: facebook.com/Надія Максимець

На місці страшної ДТП, яка сталася на майдані Незалежності в Києві, продовжують працювати правоохоронці та спеціалісти різних служб.

66-річний водій Land Rover перебуває під наглядом поліції. Вирішується питання про його затримання. Про це повідомила речниця столичної прокуратури Надія Максимець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уточнили інформацію про загиблих і скалічених на майдані Незалежності

"В інтернеті поширювалась інформація, що він був нетверезий. Але драгер показав 0. Попередньо установлено, що водій, втративши контроль за керуванням, виїхав на пішохідну зону майдану та в'їхав у пішоходів, що стояли біля зупинки. На жаль, двоє людей загинули на місці, четверо доставлені в лікарню", - розповіла Максимець.

Додала, що в розпорядженні слідства вже є чимало відеозаписів з камер спостереження, які ретельно аналізуватимуть. Призначатимуть судові експертизи.

На майдані Незалежності в Києві водій авто Land Rover збив на смерть 2 людей. Ще четверо - отримали травми. Аварія сталася 30 жовтня близько 16:00. Свідки стверджують, що винуватець був у стані алкогольного сп'яніння. Однак поліцейські кажуть – був тверезий. Сам водій заявив, що знепритомнів за кермом.

Зараз ви читаєте новину «ДТП на майдані Незалежності: що кажуть у прокуратурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути