Ексклюзиви
пʼятниця, 11 вересня 2020 14:57

Дружина разом із товаришем заколола шампуром свого чоловіка

Дружина разом із товаришем заколола шампуром свого чоловіка
Компанія розпивала алкоголь на березі річки, й між ними виникла сварка. Фото: nizhyn.in.ua

У Запоріжжі відпочинок компанії закінчився трагедією. Подружжя разом зі своїм приятелем розпивали алкоголь, і між ними виникла сварка. Дружина з приятелем вбили її чоловіка. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

"10 вересня, близько 07:00, до Дніпровського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що на березі річки Дніпро, неподалік від спортивно-оздоровчого комплексу, виявлено труп чоловіка. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група відділу поліції, криміналістична лабораторія ГУНП, працівники кінологічної служби. Під час огляду тіла було виявлено ознаки насильницької смерті – колоті поранення грудної клітки", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік устромив дружині в груди ножиці

Того дня компанія вирішила посмажити шашлики на березі річки. Вони пили алкоголь і почали сваритися. Дружина загиблого разом із його товаришем закололи чоловіка шампуром. Товариш, який завдавав ударів, 1980 року народження, раніше був судимий.

У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб". Невдовзі їм оберуть запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Випадкове вбивство пенсіонера сталося на зупинці трамвая в Запоріжжі. 80-річний пенсіонер настромився на вила, які ніс у транспорт 88-річний чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Дружина разом із товаришем заколола шампуром свого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути