Ексклюзиви
понеділок, 25 липня 2011 13:56

Донецький хлопець поїхав до Рівного "сплавляти" роздруковані на принтері гроші

Донецький хлопець поїхав до Рівного "сплавляти" роздруковані на принтері гроші

У Рівному затримали 20-річного молодика з міста Донецьк, який хотів купити мотоцикл за фальшиву валюту. Олексій пригледів "Хонду" через оголошення в мережі Інтернет. Щоб не витрачати власних грошей, надрукував собі на кольоровому принтері 4300 доларів США.

"Олексій дзвонив власнику мотоцикла з двох різних телефонів, щоб важче було відслідкувати. Домовився про зустріч в районі пивзаводу і увечері приїхав до Рівного, - розповіла Тамара Лисенко, керівник прес-центру обласної міліції. – Продавець погодився на ціну в 3200 доларів. Студент протягнув йому пачку "соток", але рівнянин запідозрив, що купюри не справжні. Помацав гроші, глянув їх на світло і з лайкою віддав назад".

Оборудка зірвалася і молодик утік. Обурений продавець подзвонив в міліцію. За 15 хвилин патрульні знайшли втікача у кущах, де він хотів перечекати гонитву. В Олексія здали нерви і він побіг до автомобіля "Сітроєн", який був припаркований неподалік. Однак міліціонери схопили його швидше.

"Як виявилося, та автівка належить його друзям. Молодик був настільки впевнений, що купить мотоцикл за фальшивку, що попросив заїхати по нього та "Хонду". При обшуку у чоловіка знайшли 43 стодоларових купюри", - додають в міліції.

Олексій – студент одного з університетів Донецька, але народився на Волині. Друзі мали відвезти його з мотоциклом до Луцька. Тепер фальшивомонетнику загрожує від 3 до 7 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Донецький хлопець поїхав до Рівного "сплавляти" роздруковані на принтері гроші ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути