понеділок, 19 листопада 2012 10:16

Донецькі п'янички вбили жінку, а тіло викинули просто з балкону

Донецькі п'янички вбили жінку, а тіло викинули просто з балкону
Смерть наступила в результаті отриманих травм, несумісних з життям. Фото: tsn.ua

На одній з центральних вулиць Донецька перехожі виявили труп напівроздягненої жінки і відразу ж викликали міліцію.

За висновком судово-медичної експертизи, смерть наступила в результаті отриманих травм, несумісних з життям. Оперативники встановили, що 36-річна потерпіла до недавнього часу "бомжувала", а з деяких пір проживала в будинку, біля якого її знайшли.

У занедбаній квартирці на 8 поверсі вела нехитре господарство сім'я - 57-річна мати і 33-річний син, який тільки повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вбивство. Родичі не проти були випити горілки, а на своє захоплення заробляли збором скляної тари. Під час чергового "полювання на пляшки" матуся познайомилася з молодичкою, яка не мала житла, і привела її до себе в будинок - буде синові подруга, а їй помічниця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримський "телепат" вбив бабусю, бо від неї були одні біди

Трійця частенько влаштовувала гуляння, на яких запрошувала різних знайомих. Того дня до них прийшов у гості приятель колишнього засудженого. Уся компанія неабияк напилася і, як це часто буває, між співмешканцями спалахнула сварка, в ході якої чоловік ударив цивільну дружину в обличчя. З розбитого носа хлинула кров, намагаючись її зупинити, жінка перемазала собі руки, а потім схопила за одяг гостя, забруднивши в кров і його. Той розсердився, шпурнув потерпілу на підлогу і почав бити її ногами. Співмешканець нещасної жертви навіть не намагався зупинити приятеля, що розбушувався. Після жорстокого побиття товариші по чарці продовжили п'янку, а потім в безпам'ятності "завалилися" спати.

За словами начальника Київського райвідділу міліції Донецька Володимира Козленка, уранці першою прокинулася матуся, виявила "невістку" на підлозі біля вхідних дверей, але вирішила, що та ще спить після вчорашнього, переступила через тіло і попрямувала в магазин, прикупити до сніданку чергову порцію горілки. А коли повернулася, звернула увагу, що сильно побита "квартирантка" не міняє пози і взагалі не подає ознак життя. Хазяйка квартири підняла крик і стала звинувачувати товаришів по чарці у вбивстві. Шум почули сусіди і пригрозили, що викличуть міліцію. У квартирі почалася паніка. Не знаючи, що робити з тілом і як замести сліди, приятелі бігали по оселі, а потім вирішили викинути труп з вікна.

Коли вартові закону приїхала на місце, зловмисники твердо вирішили не відкривати двері і прикинутися, що удома нікого немає, але оперативники змогли умовити їх здатися добровільно і "покаятися" у скоєному.

Відносно гостя порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство), а відносно співмешканця потерпілої - за ч. 1 ст. 396 (приховування злочину) КК України. Прийнято рішення узяти обох під варту.

Зараз ви читаєте новину «Донецькі п'янички вбили жінку, а тіло викинули просто з балкону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути