пʼятниця, 31 серпня 2012 14:38

Донеччанин зґвалтував падчерку, поки дружина лежала у пологовому будинку

Донеччанин зґвалтував падчерку, поки дружина лежала у пологовому будинку
У скоєному зізнався і сам педофіл. Фото: vopros.ua

На Донеччині чоловік у жорстокій формі зґвалтував свою 8-річну падчерку, поки його дружина знаходилася у пологовому будинку. Інцидент стався ще в травні, однак подробиці стали відомі тільки зараз, пише ТСН.

У травні 26-річний маріуполець, скориставшись відсутністю дружини покликав падчерку в кімнату і почав показувати їй порнографічні фільми. Після цього він її зґвалтував.

Повернувшись додому з пологового будинку і дізнавшись про все це від своєї дочки, жінка звернулася в міліцію, де дала свідчення. Про подію міліціонерам розповіла і зґвалтована дівчинка, яка спілкувалася з правоохоронцями в присутності психолога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі спіймали педофіла, який зґвалтував дочку свого друга

Крім того, у скоєному зізнався і сам педофіл - він розповів міліціонерам усі подробиці того травневого вечора, хизуючись своїм вчинком. Проте з якоїсь причини міліція відмовила в порушенні кримінальної справи. Але прокуратура міста скасувала відмову правоохоронних органів і все ж порушила кримінальну справу.

На часі чоловік знаходиться на підписці про невиїзд. Інкримінована його стаття передбачає покарання від 8 до 12 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Донеччанин зґвалтував падчерку, поки дружина лежала у пологовому будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути