Ексклюзиви
четвер, 21 березня 2019 09:31

Донька Героя АТО раптово померла в лікарні

Донька Героя АТО раптово померла в лікарні
На Київщині дочка загиблого бійця АТО 26-річна Ірина Лисняна померла в реанімації, куди потрапила внаслідок пневмонії. Фото - ТСН

На Київщині дочка загиблого бійця АТО 26-річна Ірина Лисняна померла в реанімації, куди потрапила внаслідок пневмонії.

Спершу у жінки вдома піднялася температура, яку вдалося збити. Однак через кілька днів з'явилася задуха, тож чоловік викликав швидку, йдеться в ТСН.

За кілька днів у лікарні жінка перестала ходити. Причиною смерті медики називають легеневий тромб. Але родичі переконані – смерть настала через недбальство лікарів.
"Не знаємо, чи доведемо, але ми це знаємо напевне – через недбальство наших лікарів", - каже дядько померлої Ярослав Михальчишин.

У лікарні міста Тетіїв переконують, причина смерті не пов'язана з основним діагнозом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батьки звинуватили лікарів у смерті дитини

"Останнім часом стан її був вже більш-менш задовільний. Смерть раптова. Судмедэксперт після розтину діагноз виставив тромбоз легеневої артерії. Це із запаленням легень не зв'язано", - каже головний лікар Анатолій Крохмальний.

Чотири роки тому теж у березні родина Ірини вже втратила батька – Романа Горбенка. Військовий загинув під час виконання завдання на Донеччині. Тіло рідним для поховання віддали лише в травні. У Ірини сиротами залишилися троє дітей, наймолодшій дівчинці 4 роки. Жінку поховали біля батька.

Вдівець уже написав заяву до поліції, а полицейські відкрили кримінальне провадження за статтею про неналежне виконання медиками своїх обов'язків. Якщо в смерті пацієнтки винні лікарі, їм загрожуватиме до 5 років ув'язнення.

У м. Черняхів Житомирської області під час пологів померла 36-річна мати трьох дітей та її немовля. Поліцейські підозрюють медиків у недбалості. Відкрито кримінальне провадження.

Зараз ви читаєте новину «Донька Героя АТО раптово померла в лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути