четвер, 07 лютого 2013 16:32

Дніпропетровській вчительці, яка не пустила школярку в туалет, вже знайшли заміну

Дніпропетровській вчительці, яка не пустила школярку в туалет, вже знайшли заміну
Фото: www.pro-goroda.ru

Скандальна вчителька молодших класів із дніпропетровської школи № 9 Наталія Зданевич сьогодні написала заяву про звільнення. Про це повідомила "Сегодня" директор школи № 9 Тетяна Богатирьова.

У навчальному закладі розгорівся скандал: педагог не відпустила у туалет другокласницю, яка чотири рази просилася вийти і дівчинка впісялася на очах у класу. Батьки стверджують: вчитель вчинила так тому, що вони відмовилися платити за приватну групу подовженого дня, яку організувала Зданевич за 800 грн на місяць з кожної дитини.

"Про відомий вже інцидент з педагогом спілкувалися члени комісії з районного, міського та обласного відділів освіти. З приводу приватної продльонки, яку вона влаштовувала після занять і брала за це плату, вчитель заявила, що це її право. Потім вона написала заяву про звільнення за власним бажанням. Ми їй заважати не стали і відпрацьовувати два тижні вона не буде. Вже завтра на її робоче місце вийде інший фахівець", - говорить Богатирьова.

Зараз ви читаєте новину «Дніпропетровській вчительці, яка не пустила школярку в туалет, вже знайшли заміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути