Ексклюзиви
четвер, 18 липня 2013 17:00

"Дніпропетровський терорист" Сукачов оголосив голодування

"Дніпропетровський терорист" Сукачов оголосив голодування
Віктор Сукачов. Фото: www.segodnya.ua

Обвинувачений у скоєнні дніпропетровських терактів Віктор Сукачов на знак протесту оголосив голодування. Він заявляє, що йому не дозволяють бачитися з родичами і суд не змінює запобіжний захід для двох інших обвинувачених Дмитра Реви і Левка Просвірніна, про не причетні яких неодноразово заявляв Сукачов.

"Мій підзахисний оголосив голодування, тому що суд не реагує на його клопотання. Сукачеву не надається побачення з родичами, під вартою перебувають люди (Д.Рева і Л.Просвірнін-ред.), які не причетні до скоєних актам. Про це Сукачов неодноразово робив заяви", - заявив адвокат Сукачева Олександр Шишкін.

За словами адвоката Просвірніна Олени Кирилової, на попередньому засіданні суду у вівторок Сукачов зробив письмову заяву, у якій в черговий раз заявив про не причетність Просвірніна і Реви до терактів

"Сукачов ще раз заявив, що ці 2 людини не винні, вони були просто друзями і знайомими, і не є спільниками. Суд відмовляє у задоволенні запобіжного заходу, постійно з одним формулюванням "відмовлено, у зв'язку з тяжкістю пред'явленого обвинувачення", - заявила Кирилова.

Нагадаємо, 27 квітня 2012 року в центрі Дніпропетровська пролунали чотири вибухи, в результаті яких постраждала 31 людина, серед них 10 дітей. Всі вибухові пристрої були саморобними, вони були закладені в бетонні урни.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпропетровський терорист" Сукачов оголосив голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути