неділя, 26 січня 2014 19:19

Дніпропетровські "ультрас" взяли в облогу облдержадміністрацію
9

Фото: facebook

У Дніпропетровську кілька сотень фанатів футбольного клубу "Дніпро" взяли в облогу облдержадміністрацію. Площа перед головним входом в облдержадміністрацію та обласною радою охороняють близько сотні співробітників спецпідрозділу "Беркут" і внутрішніх військ МВС повідомляє Сегодня.

Мітингувальники - молоді люди з "ультрас" - вирішили взяти в облогу ОДА з тильної сторони, де адміністративна будівля огороджена триметровим парканом. Деякі з демонстрантів залізли на паркан. Убік "Беркута", який чергує у дворі обладміністрації, летять сніжки. Протестувальники озброєні палицями із цвяхами і металевою арматурою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посольство РФ називає провокацією інформацію про прибуття у Київ російських спецпризначенців

Близько години тому з внутрішнього ходу облдержадміністрації на мітингувальників напали молодики в спортивному. "Ультрас" відбили атаку нападників і перейшли в контрнаступ, під час якого спіймали одного з нападників і почали його бити, пише видання. Після чого чоловіка відпустили, він прикладає до ушкоджених частин тіла сніг. Біля головного входу в адміністрацію чергують міліціонери, які роблять фізичні вправи, щоб зігрітися. За неофіційною інформацією, зараз в ОДА йдуть переговори між представниками влади та опозиції.

Як розповів виданню один з координаторів місцевого Євромайдану Віктор Романенко, до сьогоднішніх протестних акцій євромайданівці відношення не мають. "Це провокатори", - заявив Романенко. Зараз мітинг під обладміністрацією триває. Як повідомлялося раніше, міліція захищала будівлю ОДА, поливаючи протестувальників водою при 10-градусному морозі.

Зараз ви читаєте новину «Дніпропетровські "ультрас" взяли в облогу облдержадміністрацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути