неділя, 26 січня 2014 18:09

Посольство РФ називає провокацією інформацію про прибуття у Київ російських спецпризначенців

Посольство РФ називає провокацією інформацію про прибуття у Київ російських спецпризначенців
Посольство Росії в Україні спростувало інформацію ЗМІ про те, що нібито в Україну прибули співробітники російських військ спеціального призначення.

"У зв'язку з поширюваними деякими українськими ЗМІ домислами про нібито прибуття в Київ співробітників російських військ спеціального призначення, прес-служба посольства Російської Федерації в Україні заявляє, що згадана інформація повністю не відповідає дійсності і є провокаційною за своїм характером", - сказано у заяві посольства, переданому агентству "Інтерфакс-Україна" в неділю ввечері.

"Розраховуємо, що склалася в Україні суспільно-політичній обстановці ЗМІ будуть проявляти обачність і стриманість при поширенні подібних відомостей, а ініціаторів аналогічних за характером і змістом інформаційних вкидань закликаємо до максимальної відповідальності", - зазначили в диппредставництві.
Зараз ви читаєте новину «Посольство РФ називає провокацією інформацію про прибуття у Київ російських спецпризначенців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути