вівторок, 04 серпня 2020 08:26

Діяв свідомо, а потім пропонував хабар: нові подробиці побиття жінки в поїзді

Діяв свідомо, а потім пропонував хабар: нові подробиці побиття жінки в поїзді
У поїзді "Маріуполь-Київ" 28-річну Анастасію Лугову побили і намагалися зґвалтувати на очах у сина. Фото: facebook.com/anastaisha.lygova

Потерпіла внаслідок нападу в потязі "Маріуполь-Київ" Анастасія Лугова 4-й день перебуває у лікарні.

Про те, як почувається, розповіла в Instagram.

"Вдень після обезболів щелепа менше боліла, але потім стало гірше. Дуже погано. Голова болить. Досі мені не оглянули носа, який просто тріщить від болю. І синці під очима - то факт, що з носом не все гаразд. Ще у мене не все гаразд із правим вухом. Нападник зірвав сережки, а коли бив - зламав його", - розповіла жінка.

Анастасія переконана у тому, що затриманий діяв свідомо, й побоюється, що йому "можуть зменшити строк, діагностувавши психічний розлад". Так, за словами Лугової, доки вона із сином була у провідниці, чоловік переніс свої речі до її купе, а ще - понишпорив у сумках, забравши, зокрема, гроші та речі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нападник-ґвалтівник із поїзда міг бути під наркотиками

"Він забрав мій паспорт і почав говорити начальнику поїзду і провідникам, що знає мене. Він вивчив усі мої дані і впевнено розповідав, хто я, як звати, якого року народження, де прописана. І в це повірили усі! Мені казали, щоб я пішла і поговорила з ним. Я дуже налякана. Я боюся за все: за своє життя, за життя рідних", - додала Анастасія.

Уже у відділку поліції нападник пропонував хабаря її чоловікові, а після відмови зізнався у скоєному, за словами жінки.

"Я хочу, щоб він отримав по повній, а не просто відсидів на курорті в психлікарні кілька років і його відпустили. Якщо його відпустять - він знову візьметься за своє", - говорить потерпіла.

У поїзді Маріуполь-Київ в п'ятницю, 31 липня, невідомий чоловік, вдягнений лише у труси, пробрався до купе, де була жінка зі сплячим сином і заблокував двері. Він побив жінку, а потім намагався її зґвалтувати. Після того, як потяг прибув до Києва, кривдника затримали правоохоронці. Зловмисником виявився 45-річний Віталій Рудзько. Він уродженець Запоріжжя. Солом'янський районний суд Києва відправив його на 2 місяці за ґрати без права на заставу.

Зараз ви читаєте новину «Діяв свідомо, а потім пропонував хабар: нові подробиці побиття жінки в поїзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути