вівторок, 17 листопада 2020 13:36

Діти закидали безпритульну жінку камінням

Діти закидали безпритульну жінку камінням
У Дніпрі на житловому масиві Північній діти закидали безпритульну жінку камінням Фото: tsn.ua

У Дніпрі на житловому масиві Північний діти закидали безпритульну жінку камінням.

Вона спала під кущем, попри те, що на вулиці було холодно. Про це в соцмережі розповіла місцева жителька і опублікувала допис у групі району на Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік жорстоко побив безпритульного

"У глухому куті в районі оселилася жінка, спить під кущем у такий собачий холод. Нормальна, адекватна, твереза. Звуть Ліля, на вигляд років 50-60. Каже, з Першотравенська. Немає нікого в неї. Лікарня не приймає. Хтось намагався допомогти, щоб взяли до притулку, дали їй номер телефону, сказали заберуть 18 листопада. Але чи так це? Допомогли теплим одягом та їжею. Діти закидали камінням, шукає інше місце, де спати. Плаче", - написала жінка.

За словами місцевих, жінка, можливо, має проблеми з пам'яттю. Після інциденту з дітьми вона пішла. Дорослі її шукали, але не знайшли, тому в місцевій групі розмістили оголошення про її розшук, щоб допомогти влаштувати жінку до притулку.

2 січня в центрі Дніпра до перехожих звернувся безхатько, який попросив викликати швидку допомогу для його друга. За словами чоловіка, йому стало дуже зле і він може померти. Коли на просп. Олександра Поля прибули лікарі, вони виявили на парапеті побитого чоловіка, який практично не рухався. Пізніше з'ясувалося, що його разом із товаришем побили підлітки. Озброєні металевими прутами, вони без усіляких причин напали на безпритульних.

Зараз ви читаєте новину «Діти закидали безпритульну жінку камінням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути