Ексклюзиви
четвер, 11 жовтня 2018 10:42

Директора юридичної фірми розстріляли з автомата

Директора юридичної фірми розстріляли з автомата
У Харкові з автомата стріляли в бізнесмена. Чоловік саме виходив зі спортклубу. Отримав поранення в спину. Фото - hk.npu.gov.ua

У Харкові на вул. Клочківській ввечері 10 жовтня стріляли в бізнесмена. Чоловік саме виходив зі спортклубу. Отримав поранення в спину.

Попередньо, стріляли з автомата. На місці події виявили близько 10 кульових отворів у приміщенні клубу та в авто, повідомили у відділі комунікації поліції області.

Поранений чоловік - директор юридичної компанії "Легіон" Владислав Безрук. Фірма надає юридичну допомогу для приватних підприємств та аграрних компаній, пише 057 із посиланням на власні джерела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У бізнесмена випустили 20 куль

"Повз проїжджала машина, за кермом була жінка, вона не постраждала. Однією з версій скоєння злочину, яку розглядає слідство, є конфлікт з партнерами і перерозподіл впливу на аграрному ринку", - каже гначальник ГУНП у Харківській області Олег Бех.

У юридичній компанії, яку очолює потерпілий, ситуацію не коментують.

10 жовтня в Чернівцях на вул. Ольги Кобилянської біля кафе "Шансоньє" сталася стрілянина. Поранено валютника. Нападників на нього затримали.

Зараз ви читаєте новину «Директора юридичної фірми розстріляли з автомата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути