пʼятниця, 02 вересня 2016 09:02

Директора училища фізкультури відсторонили на час розслідування

Директора училища фізкультури відсторонили на час розслідування

Директора Броварського вищого училища фізкультури відсторонили від виконання обов'язків на період розслідування обставин ДТП, яка сталася вчора під Броварами.

Про це повідомляє телеканал "112.Україна"

Тренер порушив правила проїзду велосипедистів - їхав не на автомобілі, а на велосипеді. На місці ДТП працює спецкомісія.

"Комісію викликали, щоб виконати 2 функції. Першу – з'ясувати деталі цієї трагедії і ступінь вини людей. Другу – надати допомогу постраждалим, їх родичам. Можна говорити про те, що вже досить багато зробили. Практично всі рідні постраждалих поінформовані, за винятком одного хлопця, батьки якого перебувають на окупованій території. Ми працюємо над тим, щоб знайти можливість їм повідомити. Частина родичів прибула, частина - прибуває", - повідомив заступник міністра молоді та спорту Ігор Гоцул.

"Вантажівка рухалася з Росії. У ній їхали громадяни Болгарії – батько і син. 24-річний водій скоїв ДТП. Найвірогідніша версія – заснув за кермом", - додав заступник міністра.

Вчора групу велосипедистів Броварського вищого училища фізкультури збила фура поблизу Броварів під Києвом. Загинула одна людина, постраждали - 8.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій фури, яка збила велосипедистів під Броварами, заснув за кермом

Зараз ви читаєте новину «Директора училища фізкультури відсторонили на час розслідування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути