субота, 19 грудня 2020 17:14

Директор інтернату більше 2 років ґвалтував дітей

Директор інтернату більше 2 років ґвалтував дітей
Директор інтернату кликав до себе 3 дівчаток вдень та ввечері. Фото: panoptikon.org

59-річному директору "Ізмаїльського спеціалізованого будиноку дитини" сьогодні повідомили про підозру в сексуальному насильстві та розбещенні малолітніх дітей.

Понад 2 роки чоловік розбещував вихованців і здійснював сексуальне насильство, що завдавало їм у тому числі фізичного болю. Чоловік запрошував дівчаток до свого кабінету і задовольняв свої сексуальні потреби шляхом демонстрації свого інтимного органу, дотиками ним до їхніх тіл і примусом до певних дій з боку дітей, повідомили в регіональному главку поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Утримував і хотів роздягнути: чоловік намагався зґвалтувати неповнолітню

Дівчат звав буцімто для спільних ігор, перегляду мультфільмів або ж їсти солодощі. Про те що відбувалося за дверима просив нікому не розповідати, бо то їхній секрет.

Тепер директору загрожує до 10 років позбавлення волі. Зараз слідчі клопочуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Чоловік заманив дітей у насадження кукурудзи. Сказав, що ніби вони йдуть до водойми купатись. Там неприроднім шляхом він намагався зґвалтувати дівчинку, а хлопчику, який це все бачив, затуляв рот.намагався згвалтувати 8-річну дівчинку у кукурудзі. Поряд був її брат, який звав на допомогу.

Зараз ви читаєте новину «Директор інтернату більше 2 років ґвалтував дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути