понеділок, 23 січня 2012 11:55

Дерево розчавило автомобіль разом із людьми на Закарпатті

Дерево розчавило автомобіль разом із людьми на Закарпатті

У ніч з суботи на неділю в Рахівському районі Закарпаття дерево розчавило автомобіль. Двоє чоловіків від отриманих травм загинули, жінка з двома дітьми – вижили.

Пригода сталася близько першої ночі. 37-річний військовослужбовець з дружиною та двома дітьми 5-ти і 10-ти років повертався з райцентру додому у Ділове. У Рахові родина винайняла таксі. Підвезти зголосився 59-річний місцевий мешканець. Чоловік вечорами таксував на автомобілі "Чері". Не доїжджаючи до села, на дорогу впав великий стовбур. Він причавив автомобіль і людей. Водій авто помер на місці пригоди. Військовослужбовця відвезли до місцевої лікарні. Та за кілька годин від отриманої закритої черепно-мозкової травми він помер. Жінка з дітьми вижили, бо сиділи на задньому сидінні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті через негоду розбилися три автомобілі

"Того дня по області сипав сильний сніг. Дорога від Рахова до Ділового пролягає якраз між горами. Над автодорогою звисають гілки дерев. На маківці старого бука того дня зібралася велика шапка снігу. Очевидно, стовбур не витримав снігової маси і зламався", - розповіла працівник управління МНСУ в Закарпатській області Наталія Батир.

На місце пригоди виїхали працівники МНС та райавтодору. Дорогу розчистили за кілька годин.

Зараз ви читаєте новину «Дерево розчавило автомобіль разом із людьми на Закарпатті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути