Ексклюзиви
четвер, 15 грудня 2016 17:56

Депутат сільської ради розбещував неповнолітніх дівчат

Депутат сільської ради розбещував неповнолітніх дівчат
032.ua

На Тернопільщині депутат Почапинецької сільської ради розбещував неповнолітніх та розповсюджував дитячу порнографію.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції області.

"У селі Почапинці Тернопільської області 35-річний депутат сільської ради знайомився з молодими дівчатами у соцмережах. Вів автивну переписку інтимного характеру. Входив у довіру. Потім пропонував зустрітися. Спонукав до статевої близькості. Секс записував на відео. Відзнятим матеріалом шантажував дівчат - змушував займатися проституцією. У чоловіка є родина та 2 малолітніх дітей. Три жертви знають його, як "Влада Котика" - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій Porsche стріляв із автомата у іншого автомобіліста

"З 14-річною дівчиною розпусник діяв інакше. Школярка з Рівненщини познайомилася в соцмережі із "Романом Шухевичем". Спершу переписувалися. Потім обмінялися телефонами. Їх спілкування тривало близько 5 місяців. З неповнолітньою обговорював відверті теми. Невдовзі школярка почала довіряти чоловікові. На це розпусник почав вимагати інтимні фото. Через ммс-повідомлення кидав і свої. На цьому депутат не зупинився. Заставляв підлітка зняти відео, де вона займається сексом ще з однією дівчиною. Школярка йому категорично відмовила. Через деякий час дівчину попередили про відрахування з навчального закладу. Збоченець виставив в Інтернеті усі фото дівчини".

Депутату висунули одразу 4 підозри. Наразі він знаходиться під цілодобовим домашнім арештом. Триває досудове розслідування.

На Запоріжжі 30-річний чоловік протягом 4 років ґвалтував малолітню доньку. Знімав на камеру. Відео викладав та продавав в Інтернеті. На електронних носіях було понад 30 Гб порно.

Зараз ви читаєте новину «Депутат сільської ради розбещував неповнолітніх дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути