субота, 22 квітня 2023 19:33

Спецтема: Війна Росії проти України

Де зараз ідуть найжорсткіші бої - Генштаб оновив інформацію

Де зараз ідуть найжорсткіші бої - Генштаб оновив інформацію
Основні зусилля противник зосереджує на веденні наступальних дій на Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках. Фото: Запорізька ОВА

Основні зусилля противник зосереджує на веденні наступальних дій на Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках.

На них було відбито близько 40 атак противника. Найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар'їнку. Про це ввечері 22 квітня повідомив Генштаб ЗСУ.

На Лиманському напрямку цієї доби противник наступальних дій не проводив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Енергодарі окупанти тероризують працівників атомної станції

На Бахмутському напрямку ворог продовжує вести наступальні дії. Тривають важкі бої за місто Бахмут. Поблизу населених пунктів Григорівка, Хромове та Іванівське противник вів безуспішні наступальні дії.

На Авдіївському напрямку противник вів наступальні дії в районі Новокалинового Донецької області, успіху не мав.

На Мар'їнському напрямку протягом доби нашими захисниками відбито численні атаки противника в районі населеного пункту Мар'їнка Донецької області.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує оборонятися. В той же час, протягом доби здійснив обстріли понад 30 населених пунктів.

Авіація Сил оборони за добу завдала вісім ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили три райони зосередження живої сили та один склад боєприпасів противника. Про це ввечері 22 квітня повідомив Генштаб ЗСУ.

Водночас ворог протягом доби завдав три ракетних, 24 авіаційних удари та здійснив близько 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Зараз ви читаєте новину «Де зараз ідуть найжорсткіші бої - Генштаб оновив інформацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути