пʼятниця, 23 березня 2012 14:51

Спецтема: Зґвалтування та вбивство Оксани Макар

Дайте закурити - перші слова Оксани Макар, коли її знайшли міліціонери

Дайте закурити - перші слова Оксани Макар, коли її знайшли міліціонери
Спочатку правоохоронці прийняли Оксану Макар за бомжиху. Фото: donbass.ua

23 березня, в ході IX сесії Миколаївської обласної ради, депутати заслухали інформацію правоохоронних органів з приводу розслідування злочину, пов'язаного із замахом на життя Оксани Макар. Доповідав з питання начальник УМВС України в Миколаївській області Валентин Парсенюк, пишуть "Новости-N".

Він розповів всю історію - починаючи тим, як правоохоронці, які приїхали за викликом до недобудованого будинку по вул. Дзержинського, виявили в ньому дівчину з 55% опіків тіла, і закінчуючи слідчими діями і свідченнями, які давали троє підозрюваних у справі за зґвалтування і спалення Оксани Макар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксана Макар ходила на трасу заробляти проституцією - сусідка

При цьому полковник озвучив подробиці справи, які ніким озвучені ще не були. Він сказав, що спочатку правоохоронці прийняли Оксану Макар за бомжиху.

"Первісне враження від цієї події - що це бомжиха. Там грілася, там пила горілку - бо була пляшка недопита, був пакет. Все це свідчило про те, що десь дійсно так і було. У вогні вона не була, вона була поруч з ним. Про себе вона нічого не могла сказати - говорила лише "дайте закурити" і "я нічого не пам'ятаю". Тому й почався огляд місця події тією слідчо-оперативною групою, тими працівниками, як по нещасному випадку. І він так і був зареєстрований спочатку", - сказав головний міліціонер Миколаївщини.

Зараз ви читаєте новину «Дайте закурити - перші слова Оксани Макар, коли її знайшли міліціонери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

195

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути